Poolhouse inrichten? Speels en stijlvol met Bojoli

Poolhouse inrichten-maatwerk-Bojoli

Poolhouse inrichten? Van A tot Z zoals jij het wil

Als specialist in maatwerk, bedenkt en maakt Bojoli alles op jouw maat. Zoals in deze poolhouse. Waar deze vroeger eerder een romantische uitstraling had, kiest Josephine nu resoluut voor een speels en gewaagd karakter. Zetels, raamdecoratie, tapijten, accessoires, kussens, handdoeken en beddengoed: de kleuren en de gekozen materialen zijn een harmonieus geheel.

Een droomwereld om te relaxen

Tijd om wat te relaxen? In deze poolhouse lukt dat zeker. De lage zetel nodigt je uit om na de sauna even op adem te komen. Kleurrijke kussens in alle maten en met prachtige motieven fleuren de sobere basiskleur helemaal op. De volhouten salontafel, met de hand gelakt en gekleurd in Costa Rica, geeft het interieur extra warmte. En wat denk je van die zalige hangzetel, bekleed met donkere schapenvellen. Heerlijk toch? Tip: Als je wil kan je deze ook in een versie met een stof voor buiten krijgen.

Licht koraal als nieuwe kleur

Opvallend is de koraalkleur die Josephine koos. Zowel voor de verf op de muren als voor de print met cactus op het behangpapier in de logeerkamer. Let ook op de lampen naast het bed. De voet naar het model van een ananas is een origineel stuk uit de jaren 70, voor de kap combineerde Josephine verschillende stoffen en linten. Een echt wauw-effect!

Ook voor jouw poolhouse?

Bojoli by Josephine de Wild gaat ook graag met jouw poolhouse aan de slag. Contacteer haar nu voor een afspraak.

Fotografie: © Katie Verkinderen – Vivec