Advies op maat

Eerst even kennismaken

Josephine neemt de tijd om uitgebreid kennis met je te maken. Ze wil voelen hoe je leeft en werkt. En weten wat je specifieke wensen zijn. Niet alleen qua stijl en smaak, maar ook praktisch.

Ze komt bij je langs met een zorgvuldig geselecteerde mix van stalen uit haar ruime en verscheiden collecties aan stoffen. Of je bezoekt zelf haar showroom ( op afspraak). Je voelt meteen haar liefde voor mooie en kwaliteitsvolle texturen.

Advies en een volledige afwerking op jouw maat

Samen met jou werkt ze naar een harmonieus geheel. Het moet allemaal kloppen: naast het esthetische houdt ze rekening met de architectuur, de functie, de ligging en de verhouding tot buiten. Ook technisch moeilijke situaties gaat ze niet uit de weg.

Josephine geeft met smaak en op maat jouw interieur vorm. Het ademt de sfeer die jij voor ogen had. Stijlvol, warm en comfortabel. Of het nu voor je huis, je bedrijf, je restaurant, je zorginstelling of opbrengsteigendom is.

Af tot in de kleinste details

Bojoli meet meteen alles nauwkeurig op en maakt een offerte. Alles is immers maatwerk.

Na jouw bestelling gaan de naaisters en stoffeerders aan de slag in het eigen atelier. Zij werken alles met de hand kwalitatief af tot in de kleinste details.

Ook bij het plaatsen laten ze niets aan het toeval over. De stoffering is immers de laatste fase bij het afwerken van je interieur. Alles wordt dan ook met de grootste zorg geplaatst en gehangen, zonder vuil of stof te maken. Tot een laatste stoombeurt toe…

Service hoog in het vaandel

Bojoli is pas tevreden als jij dat ook bent. Van bij je keuze tot het plaatsen kan je rekenen op een persoonlijke benadering.